Sunday, January 4, 2015

Animatorius Meinardas: 2015 metų laukiamiausi filmai

Kitų metų filmai nusimato tikrai labai labai geri ir laukti jau ne vienerius metus! Vien ko vertas faktas, kad būtent 2015 metais išeina naujausia „Žvaigždžių karų“ („Star Wars“) dalis. Esu didelis kosminių filmų fanatikas, tada šis man yra numeris 1! Kaip animatorius paminėsiu išskirtinį faktą, kad animacijos studija „Pixar“ pristatys net du animacinius filmus „Išvirkščią pasaulį“ (angl. „Inside Out“) ir „Gerą dinozaurą“ (angl. „The Good Dinosaur“). Ar gali būti geriau? Nebent tai, jog būtent 2015 metais pamatysime ir „Pimpačkiukų“ („Minions“) filmą ar dar 3D formate neregėtą „Riešutėlį“ (angl. „Peanuts“), iš kurio tikiuosi labai daug. Komiksinio kino kontekste, ar reiktų sakyti, „Marvel“ studijos padangėje sulauksime antrųjų „Keršytojų“ („Avengers: Age of Ultron“) ir naujojo „Skruzdėliuko“ (angl.„Ant-Man“), kurių tikrai laukiu ir viliuosi, kad komiksų ekranizavimo kartelė bus užkelta dar aukščiau.

1. „Žvaigždžių karai: jėga nubunda“ („Star Wars: The Force Awakens“). Pats laukiamiausias filmas 2015 metais! O tai kad režisieriaus kėdėje sėdi pats J.J. Abram’as intriguoja ir priverčia viso šio reginio laukti dar labiau!





2. „Keršytojai: Ultrono amžius“ („Avengers: Age of Ultron“). Pirmoji dalis tikrai įtraukė, o matant, kaip puikiai „Marvel“ studija evoliucionuoja, tikrai tikiu, jog šis filmas dar nustebins.





3. „Išvirkščias pasaulis“ (angl. „Inside Out“). „Pixar“ animacijos studiją pirmiausiai mėgstu už jų originalius filmus. O šis žada būti kaip tik tokiu!



4. „Riešutėlis“ (angl. „Peanuts“). Tiesiog smalsu pamatyti kaip „Ledynmečio“ serijos kūrėjams studijai „Blue Sky“ pavyks perteikti šį nepaprastą filmą. Kiek teko matyti iš anonso, tai žada būti vienu neįprasčiausiu metų filmų.





5. „Pimpačkiukai“ (angl. „Minions“). Tikriausiai net nereikia sakyti kodėl laukiu šio filmo. Kaip ir kiekvieną, taip ir mane užbūrė šie maži geltoni Pimpačkiukai. Nesitikiu stebuklo, bet labai tikiuosi, jog bus kur kas geresnis, nei „Madagaskaro pingvinai“.





6. „Geras dinozauras“ (angl. „The Good Dinosaur“). Tai bus metai kai animacijos studija „Pixar“ pristatys net du animacinius filmus. Šis turėjęs debiutuoti dar 2014 metų vidury, bet buvo nukeltas į sekančius metus, jog padarytų jį dar geresniu. Kadangi esu didelis „Pixar“ studijos ir dinozaurų fanas, tai tikiu, jog neliksiu nuviltas.



7. „Čapis“ (angl. „Chappie“). Dar nelikau nei karto nuviltas genialaus režisieriaus Neillo Blomkampo darbais. Tad tikiu, jog ir šis filmas paliks savo pėdsaką kino istorijoje.





8. „Skruzdėliukas“ (angl. „Ant-Man“). Dar vienas „Marvel“ studijos filmas. Kadangi dar nemačiau nei anonso, nei kažko daugiau, tad labai įdomu bus pamatyti kaip atrodys naujas superherojus. Anksčiau jo laukiau kur kas labiau, nes intrigavo režisieriaus Edgaro Wrighto pavardė. Nors režisierius buvo pakeistas, bet vis tiek tikiuosi kažko daugiau nei buvo parodyti ankstesniuose super herojų filmuose.






9. „Pamišęs Maksas: Įniršio kelias“ (angl. „Mad Max: Fury Road“). Pritrenkė anonse pamatytas filmo vizualas! Manau filmas tikrai mažų mažiausiai vien jau dėl to taps labiausiai išskirtiniu 2015 metų filmu.






10. „Jūros širdyje“ (angl. „In the Heart of the Sea“). Esu didelis knygos „Mobis Dikas“ gerbėjas. O režisieriaus Rono Howardo bei aktoriaus Chriso Hemswortho pavardės negali nuvilti.



Daugiau:
http://buvaukine.lt/naujiena/kino-portalas-buvaukine-pristato-laukiamiausius-2015-metu-filmus/

No comments: