Sunday, April 24, 2011

Happy Easter and Big Balls

Su kiaušinių švente, mielieji:) Nuoširdžiai:)))



Pagarbiai,
Animatorius Meinardas

Tuesday, April 19, 2011

Credit Confidential 'Mural Man'

Great animation ad by Patrick Jean (Pixels) !

Nuostabi animacinė reklama sukurta Patrick Jean (žmogaus sukūrusio nuostabųjį Pixels).

Monday, April 18, 2011

Nokia – Youth

A short film for Nokia.

Daili animacija. Nokia reklama.

Flashman — The Proposition

First track from Flashman's (Fred Deakin / Lemon Jelly and Robin Jones / Beta Band + various jazzy mates) début album "To The Victor — The Spoils!"

Paprastas, bet mane šiandien tai iš tiesų įtraukė ir užbūrė:)

Saturday, April 16, 2011

Neomorphus

Transformation trough mutations stages. Evolution as a function gain is called neomorphic.
Imaginary creatures adapt into an Ecosystem and the transformation of these habitats for these creatures generates a fantastic cycle.
The mutation symbolism is part of our experiences in that trajectory, changing places, finding a new spectrum, a new phase, evolving.

Neomorphus is the second movie created for the series of free mini-shorts named Praepostere, the first being "Adiantum pedatum" - made with stop-motion technique with the theme of unusual developments in a morbid visionary.

Nieko panašaus dar nebūsit matę. Pribloškė stilius ir animacija! Rekomenduoju!


More:

Friday, April 15, 2011

A Kaffa

A Supinfocom Graduation animation Film.
Ruling a land based on a coffee plantation, a megalomanic leader is overcome by paranoïa as he often reads the future of his empire off the marks in his coffee cup. He is often shadowed by an illusory second self that visits him in warning of an exterior threat. Succumbing to his alter ego, he builds a fort around his people who finally rise up against their ruler.

Naujausias studentiškas darbas iš Supinfokom animacijos mokyklos!


directed by:
Joan Baz
Lionel Caruana
Margaux Demont
Bastien Martin

Wednesday, April 13, 2011

Tim Minchin's Storm the Animated Movie

Official animated movie of Tim Minchin's 9-minute beat poem Storm. Written and performed by Tim Minchin. Directed and animated by DC Turner.

Tikrai kokybiška. Tikrai verta pažiūrėti :)

Tuesday, April 12, 2011

The Pirat

Meindbender is represented by river...

Super profesionali animacija! Cartoon network užsklanda.

MTV brasil

Experimental urban projection in Sao Paulo.

Eksperimentine MTV animacija.

iPad Brushes App Animation, MANIAC - "Thank Each Mistake"

Animated this video for "Thank Each Mistake" using the Brushes app for iPad.

Su naujom technologijom ateina ir šviežios animacijos. Šį kartą muzikinis klipas padarytas su iPad'u :)

Monday, April 11, 2011

Cyanide & Happiness - The Man Who Could Sit Anywhere

Don't know where this one came from, but enjoy!

Mane tai prajuokino kaip priklauso :)

Sunday, April 10, 2011

Nelemtas smūgis (Sucker Punch) rezenzija

Nelemtas smūgis (Sucker Punch)
4/10


Zakas Snyderis, pristatęs iki begalybės nušlifuotus filmus „300“, „Stebėtojų lyga“ ir animacinį reginį ,,Pelėdų karalystės sargai“, sugrįžta su naujausiu darbu ,,Nelauktas smūgis“. Norėta sugrįžti su trenksmu. Holivude net juokaujama, jog šis kino renginys yra moderni „Alisos stebuklų šalyje“ versija. Tik čia Alisai į rankas duodamas automatas. Filmas išties buvo daug reklamuojamas, į interneto erdvę paraleliai išleisti net keturi papildomi animaciniai filmai, bet po pirmų seansų iš lūpų į lūpas perėjo žinia, kad filme, išskyrus efektus, daugiau nieko nėra. Išėjo taip, kad net premjerinį savaitgalį už Atlanto šiam filmui teko nusileisti mažiau lauktam ir reklamuotam ,,Diary of a Wimpy Kid“.


Jauna mergina Emilly po nelaimingo įvykio namuose pikto patėvio pastangų dėka uždaroma į psichiatrinę ligoninę. Norėdama iš ten pabėgti, ji pasineria į fantazijų pasaulį, kuriame jos lakus protas sukuria pačias netikėčiausias dekoracijas ir veiksmo scenas keisčiausiose, kokais tik galima įsivaizduoti, aplinkose tiek vietos, tiek ir laiko atžvilgiu. Ateitis ar praeitis – viskas jos svajonėse įmanoma. Fantazijos susipina su realybėje esančiais daiktais, kuriuos jai būtinai reikia gauti, kad išsilaisvintų iš nemalonių ligoninės gniaužtų. Į paslaptingą fantazijų pasaulį ji pasikviečia dar keturias merginas: Raketą, Gintarę, Blondinę ir Pelėžirnę. Nesustodamos, dideliais žingsniais jos drauge keliauja link savojo tikslo – pabėgti iš ligoninės. Pabėgimo planus kuriančios merginos ypatingai gundančiai apsirengusios ir pasižymi „iš koto verčiančiais“ absurdiškais dialogais...


Viskas gražu, saldu, kiekvienas kadras nudailintas iki geriausio įmanomo varianto. Tobulas vaizdas ekrane jau tapo vizitine Zako Snyderio kortele. Tik šį kartą autorius ėmėsi statyti filmą ne pagal komiksus, kaip tai atsitiko su „300“ ir „Stebėtojų lyga“, bet sukūrė originalią istoriją. Deja, jam nepavyko. Taip galima tiksliausiai apibūdinti pasiektą rezultatą. Filme viskas atrodo gerai tik tol, kol paprasčiausiai seki istoriją. Ji pakankamai paprasta net ir vaikams, kurie dažniausiai tokiuose filmuose nesigilina į siužetą, o tiesiog mėgaujasi gražiais vaizdais. Beje, filmas net nėra vaikiškas, jam taikomas amžiaus cenzas. Dialogų bukumas kartais ima ir prajuokina pačiose nejuokingiausiose vietose. Pažiūrėjus filmą pirmas keliolika minučių, viskas pasidaro aišku ir jau galima numanyti pabaigą. Kartais atrodo, jog filmas yra suklijuotas iš kitų garsių filmų, tokių kaip ,,Žiedų valdovas“ ar ,,Aš robotas“, tik viskas kur kas labiau „pasaldinta“ ir daugiau absurdo bei bukumo pridėta. Matyti, jog rašydamas scenarijų režisierius savęs visiškai nevaržė. Vienintelis pliusas – garso takelis. Ką jau Z. Snyderis moka, tai moka – muzika ir vaizdas tobulai „plaukia“ pasroviui. Ne veltui sakoma, kad jis būtų nerealus muzikinių klipų režisierius, tad nenusisekus karjerai kine, bus galima pereiti prie vaizdo klipų kūrimo.


Šiuo metu Z. Snyderis ėmėsi naujo projekto pavadinimu ,,Supermenas“. Planuoja prikelti šį nepaprastą ir jau legenda tapusį superherojų naujam gyvenimui. Scenarijų šiam filmui kūrė ne jis pats (ačiū Holivudui), tad laukiamas išties įspūdingas projektas. Režisieriui išties reikėtų palinkėti sėkmės, nes Supermenas visame pasaulyje turi daugybę gerbėjų, kurie neatleis, jei istorija apie didingiausią mūsų laikų herojų bus paleista vėjais.

Filmo treileris:


Saturday, April 9, 2011

Qumi-Qumi, episode 1

This is the first story about Qumi-Qumi nations "The Game". Let's see if Yusi can find some coins to continue the game...

WOW! Jau senai neteko matyti tokios plastiškai gražios animacijos!:) Kaip aš suprantu tai yra pilotinė serialo ,,Qumi-Qumi" serija, kurią sukūrė animatoriai iš Toonbox. Labai labai rekomenduoju:)


Qumi-Qumi's website: http://www.qumi-qumi.com/

New posters for "Cars 2"

Nauji plakatai pristatantys Pixar/Disney animacinį filmą "Ratai 2", kuris jau visai greitai pasirodys ir didžiuosiuose kino ekranuose.

Rosalie and Truffle / Rosalie und Trüffel

For their first motion picture adventure the two snoutkissers stepped on dangerous grounds: the Titanic...

Tokia teigiamom emocijom pritvinkus animacinė reklama:)

Friday, April 8, 2011

Alejandro Behind The Scenes

At last! It has arrived!! My behind the scenes video starring me, Alejandro, the most passionate, debonair, sophisticated almond since Felipe Almond The Amazing toured the ten provinces of

Turiu didelį džiaugsmą žiūrėti reklamas ir kaip jos yra kuriamos, visus tuos užkulsius ir pan. Šį kart būtent toks reikalas ir yra - reklama su making of'u:)

Farm music 【自主制作アニメ】

Cute imagery animated short:)

Toks šiltas ir jaukus, kad net norisi pasilikti ilgiau:)

Priest: Genndy Tartakovsky's Animated Prologue

This section was directed by Genndy Tartakovsky, creator of Samurai Jack and Symb-Bionic Titan.

Animatorius sukuręs Samurajų Džeką ir naująjį tv superhitą Symn-Bionic Titan pristato veiksmo filmo "Priest" prologą. Vertas dėmesio! Animacija užburianti:)

Community Bank - "Moving Day"

Mr. Pig, tired of being treated like a second-class customer at The Big Bad Bank, ventures out to find true happiness at Community Bank!

Animacinė reklama.

Thursday, April 7, 2011

when our bedrooms were once haunted

This is a animation music video for song "when our bedrooms were once haunted".

Animacinis muzikinis klipas.


Firs music video:

The Pig Farmer

The Pig Farmer is a short animated cartoon by Nick Cross. A simple tale of a wayward soul, awash in an ocean of tragedy and regret.

Naujausias Nick'o Cross'o animacinis filmas "The pig farmer".

Mastercard - Birds of Tokyo

Stop-motion nimation ad from Mastercard!

Animacinė Stop-motion Mastercard reklma.

Today Only

Student animation film.

Studentiškas animacinis filmas.

Wednesday, April 6, 2011

Brandt Brauer Frick - Caffeine

Official video for Brandt Brauer Frick's Caffeine.

Muzikinis animacinis Brandt Brauer Frick klipas "Caffeine".

Portal 2

This is a trailer showcasing the Cooperative aspect in the first-person puzzle game, Portal 2, due out in February 2011.

Žaidimo "Portal 2" animacinės reklamos.


MTS

Animation ad MTS from Tokyo plastic.

Animacinė reklama.

Tuesday, April 5, 2011

The Lost Thing - Oscar Awards 2011

"The Lost Thing" is a 15 minute animated short film based on the highly acclaimed picture book by multi award winning author and llustrator,SHAUN TAN. A modern fable with a unique aesthetic, the story is at once ideosyncratic and universal in its appeal to all ages.
The film marks the directorial debut of both Andrew Ruhemann & Shaun Tan.

Šių metų geriausio animacinio filmo oskaras atiteko "The Lost Thing". Rekomenduoju kiekvienam pasižiūrėti ir įvertinti:) Ir žiūrėti kol jis dar internete:)


For more information and images - including The Lost Thing Trailer - please visit the official Lost Thing website thelostthing.com

Chrome Leaks Cars 2 Exclusive Clip

"Ratai 2" paslaptingoji ištrauka iš filmo:)

sonic.art – Bagatelle I

»Bagatelle I« is the first of six music videos produced by schnellebuntebilder for the saxophone quartet sonic.art.

Muzikinis animacinis klipukas. Išsiskiria savo vizualu.

Birdbox Crab

The big unveiling.

Kaip visad "Birdbox" studija mus iki ašarų prajuokina:)


Made for the BBC Three Funny in 15 Competition Promo

Year of the Rabbit

A sharply animated piece to celebrate the return of the Rabbit in the Chinese Calendar.

Trumpas, bet su stiliuku:)

Monday, April 4, 2011

Chernokids

Supinfocom graduation film, 2010

Trumpo metražo studentiškas darbas. Supinfocom mokykla! Kokybė garantuota:)


Directed by:
Marion Petegnief
Matthieu Bernadat
Nils Boussuge
Florence Ciuccoli
and Clément Deltour

chernokids.fr

EVERYTHING WILL BE OK - by DON HERTZFELDT

EVERYTHING WILL BE OK is the first chapter of a three part story. It was released in 2006 and the following year received the Sundance Film Festival's Jury Award in Short Filmmaking.

Animacinis filmas iš serijos: ,,Nuostabūs ir nepakartojami, kuriuos reik pamatyti kiekvienam":)